Aktivitete nga Qendra

Mesimi i Gjuhes Angleze, apo i cfare do gjuhe te huaj, duhet te vije si nje proces i natyrshem. Ku tjeter mund te jete sa me i natyrshem sesa ne natyre?

Gjate kesaj dite, kaq prane me natyren, ishte nje mundesi e mire per nxenesit tane te socializoheshin me njeri-tjeterin, te argetoheshin dhe te mesonin me shume mbi historin, kulturen dhe te gjenin nje cep, nje cep larg te perditshmes, nje cep per te reflektuar.
Aktivitete Nga Qendra "My Language Center" Aktivitete Nga Qendra "My Language Center" Aktivitete Nga Qendra "My Language Center" Aktivitete Nga Qendra "My Language Center" Aktivitete Nga Qendra "My Language Center" Aktivitete Nga Qendra "My Language Center" Aktivitete Nga Qendra "My Language Center" Aktivitete Nga Qendra "My Language Center"