Blog

Postimet e Blog-ut te “My Language Center”

Mesim per VIP / Kompani

Mesim per VIP / Kompani

Programi " VIP English" @ My Language Center“My Language Center” ofron sherbimin Anglishtja per personat VIP ose Kompani. Ky kurs eshte i pershtatshem per cdo nxenes i shkollave, indivite apo te punesuar dhe kompani qe kerkojne te kene Instruktorin e gjuhes ne shtepi apo zyra.

Mund te zhvillohet ne menyre individuale apo ne grup dhe oraret jane fleksibel.  Kurset ndahen bazuar në standardet Evropiane CEF (Common European Framework) duke filluar nga niveli fillestar A1 deri ne nivelin e avancuar C2.

Gallery Post

Gallery Post

Me poshte po sjellim disa foto nga nje dite e zakonshme ne ” My Language Center”. “Practice makes perfect” eshte e gdhendur ne mendjen tone.

Back to Top